Αθλητικα

Μανιάς Vs Μακέντα: Ο ένας που... ξέρει κι ο άλλος που περιμένει!

Οι απαντήσεις που θέλουν να δώσουν Μανιάς και Μακέντα στο ΟΑΚΑ! Τα γκολ του στράικερ στους "πράσινους" κι ο Ιταλός που δεν πρέπει να βρει αρκετές τελικές στην εστία των Αρκάδων!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. 

 

Τόσο οι Αρκάδες όσο κι οι "πράσινοι" ψάχνουν για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. 

 

Το ίδιο θέλουν να κάνουν κι οι Μανιάς - Μακέντα.

 

Ο περσινός κορυφαίος Έλληνας σκόρερ θέλει να επιστρέψει στο σκοράρισμα ύστερα από τις 9/1 όπου είχε βρει δίχτυα στην ήττα με 3-2 από την ΑΕΛ. 

 

Φέτος έχει σημειώσει σε 26 ματς 5 γκολ ενώ έχει και 2 ασίστ, κάνοντας αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα κι αυτό έχει κοστίσει στον ΑΣΤΕΡΑ. Σαφώς, έχει την ποιότητα και ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι πρέπει να κάνει - αν κι αυτό εξαρτάται και από το κατά πόσο θα τον "ταΐσουν" οι συμπαίκτες του.

 

Από την άλλη, ο Μακέντα, έχει σε 18 ματς 7 γκολ και έχει να σκοράρει από τις 27/1 - κι αυτός κόντρα στην ΑΕΛ αλλά για το πρωτάθλημα. 

 

Μάλιστα, ο Ιταλός σκοράρει 1 γκολ / 3.5 τελικές και είναι τρίτος στη σχετική λίστα. Πρίγιοβιτς και Πόνσε είναι από πάνω του.

 

Αμφότεροι ψάχνουν τον τρόπο να... ξεμπουκώσουν και σ' αυτό το ματς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν θα τα καταφέρουν.

 

Πάντως, αυτοί οι δύο ήταν κι εκείνοι που είχαν σκοράρει στο 1-1 της Τρίπολης, ενώ ο Μανιάς ήταν αυτός που επίσης είχε πληγώσει τον Παναθηναϊκό πέρυσι στη Λεωφόρο! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.