Αθλητικα

Τον Μάιο τρέχουμε στο Tyros Run

Στις 12 Μαΐου δρομείς και φίλοι του αθλητικού τουρισμού και του δρομικού κινήματος "ψηφίζουν" Tyros Run. 

O μαγευτικός Τυρός Αρκαδίας με τα υπέροχα μονοπάτια και τις πεντακάθαρες  παραλίες ετοιμάζεται να υποδεχτεί δρομείς και επισκέπτες στο Tyros Run 2019 που διοργανώνεται από την "Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ" και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας .

Το Tyros Run 2019 - George Marneris κλείνει τρία χρόνια και φέτος θα αποτελέσει ένα  διήμερο δρομικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στις 11-12 Μάϊου η καρδιά του δρομικών αγώνων θα χτυπήσει στον κορυφαίο αγώνα της Πελοποννήσου που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις ομορφιές του Τυρού και της ευρύτερης περιοχής της Κυνουρίας 

Διάλεξε Διαδρομή

Οι διαδρομές του Tyros Run 2019  είναι χαραγμένες τόσο για  τη συμμετοχή έμπειρων δρομέων αλλά και όσους  θέλουν να ζήσουν με ασφάλεια την εμπειρία μοναδικών διαδρομών. Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους με αγώνες που θα τα μυήσουν στην αγάπη του τρεξίματος.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

17:00 - 20:00  - Γραμματεία αγώνα - παραλαβή αγωνιστικού πακέτου 

17:30 -  Δρόμος 3.000μ. “Όλοι μαζί μπορούμε” 

19:30 - Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

09:30 - Κεντρικοί αγώνες: 8.000μ. – 16.000μ.

09:15 - Πεζοπορία περιμετρικά του Τυρού διάρκειας  2:30 ωρών περίπου

“Γνωρίστε τον Τυρό, γνωρίστε την Τσακωνιά”. 

09:40 - Δρόμος 500μ./ 800μ./ 1000μ., για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Αθλητισμός και Πολιτισμός

Tyros Run δεν σημαίνει μόνο αθλητισμός. Σημαίνει πολιτισμός και παράδοση. Πέρα από την αγωνιστική δράση, μια πανδαισία πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στο ταξίδι  αθλητών και επισκεπτών. Το Σάββατο 11 Μάϊου ο Σύλλογος «Τσακωνοπαρέα» θα μας μυήσει στην Τσακώνικη κουλτούρα, τη γλώσσα, τα ήθη και έθιμα. Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού  «Απόλλων» θα παρουσιάσει τον Τσακώνικο χορό αλλά και χορούς από όλη την Ελλάδα  

Πάρε την παρέα σου μαζί

Ταξίδεψε στον Τυρό Αρκαδίας με την παρέα σου, τρέξτε στις διαδρομές του Tyros Run και  εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές που ισχύουν στις ομαδικές εγγραφές. 

Εγγραφές- Πληροφορίες : www.tyrosrun.gr

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.