Αθλητικα

Αστέρας-ΑΕΚ 0-0: Βάλτε ένα γκολ...

Ο Αστέρας παρουσιάστηκε βελτιωμένος κόντρα στην ΑΕΚ, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα, ωστόσο παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς γκολ και νίκη (0-0). 

 

 

Οι αντίπαλοι του Αστέρα στην μάχη της πεντάδας συνεχίζουν να του δίνουν ευκαιρίες για να μπει σε αυτή, ωστόσο η ομάδας της Αρκαδίας τις πετάει στα σκουπίδια τη μία μετά την άλλη καθώς αδυνατεί να σκοράρει!

 

Οι κιτρινομπλέ, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι στην Τούμπα, είχαν διάθεση αλλά δεν είχαν για άλλο ένα παιχνίδι επαφή με τα δίχτυα. Ακόμα ένα 0-0 και πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς να σημειώσουν γκολ.

 

O Aστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση προσπαθώντας να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη, όπως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της επί Πογέτ. Ετσι οι γηπεδούχοι πέρασαν στο plan b, αφήνοντας χώρο στους φιλοξενούμενος με σκοπό να τη χτυπήσουν στην κόντρα.

 

Πράγματι, στο πρώτο μισάωρο η ΑΕΚ είχε μεν την κατοχή της μπάλας (57%), αλλά οι τελικές ήρθαν από τους παίκτες του Μάκη Χάβου (5-1).Οι επιλογές όμως του Μπερτόγλιο αλλά και του Νίκο δεν έβαλαν δύσκολα στον Μπαρόχα. 

 

Σχετικά ήσυχος στο πρώτο μέρος ήταν και ο Μπαντής, καθώς μπορεί η Ένωση να βρέθηκε στο τελευταίο τέταρτο περισσότερες φορές στην περιοχή του Αστέρα, κυρίως με στημένες φάσεις, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα.

 

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε πολύ αργό ρυθμό και πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και από τις δύο ομάδες. Ο Χάβος προχώρησε σχετικά γρήγορα σε δύο αλλαγές για να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας, περνώντας τους Μάσα (58') και Τσάβες (65') αντί των Ιωαννίδη και Νίκο.

 

Ακολούθησε ένα τρίλεπτο (67'-70) όπου ο Αστέρας έκλεισε στα καρέ της την ΑΕΚ, έχοντας τρεις πολύ καλές στιγμές με σημαντικότερη αυτή του Μπερτόγλιο. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι παίρνοντας το κέντρο, αναγκάζοντας τον Χάβο να βάλει ξεκούραστα πόδια (Χαμντανί) αντί του Κουρμπέλη που μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, έδειξε σημάδια κόπωσης (82').

 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αστέρας έδειξε να θέλει περισσότερο το γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Μπαρόχα. Έτσι άλλο ένα 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των Αρκάδων και των αντιπάλων του, το τέταρτο στα τελευταία εφτά παιχνίδια.

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.