Αθλητικα

Ο Γιάννου στην Εθνική Αυστραλίας!

Μία προδιαγεγραμμένη τιμωρία της Εθνικής μάς ομάδας έγινε πλέον και πραγματικότητα. Ο Απόστολος Γιάννου κλήθηκε στην Εθνική Αυστραλίας. 

 

Οι κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Αυστραλίας, βρίσκεται πλέον και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Μάλιστα, οι κλήσεις αφορούν σε επίσημους αγώνες, με Τατζικιστάν στην Αδελαΐδα (24/3) και την Ιορδανία στο Σίδνεϊ (29/3) και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα λεπτό συμμετοχής του Γιάννου με τα "καγκουρό" αρκεί για να τον "δέσουν". 

 

Ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας, Αγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος κάλεσε και τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Τέρι Αντονις, μίλησε για την κλήση του Γιάννου και το πώς τον έπεισε να πει το "ναι" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας. Και τελικά, να γυρίσει την πλάτη στη δική μας Εθνική, που θα μπορούσε νωρίτερα σε κάποιο επίσημο παιχνίδι να έχει κάνει "δικό" της τον Γιάννου. Αλλά δεν φρόντισε για αυτό, με αποτέλεσμα να τον χάσει... 

 

Ο Ποστέκογλου δήλωσε: "Δεν είναι αρκετός καιρός που μίλησα με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο. Έτσι κάναμε μία έρευνα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας. Τελικά πήραμε το ΟΚ από την FIFA. Πέταξα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του από κοντά. Του είπα πως τον θέλω στην ομάδα, αφού πιστεύω πως θα δώσει πολλά. Είναι μία ευκαιρία γι αυτόν να φανεί και σε διεθνές επίπεδο. Έχει την εμπειρία με την Ελλάδα, οπότε θα δώσει βάθος στο ρόστερ μας, ειδικότερα στην επίθεση". 

 

Με την Εθνική Ελλάδας ο Γιάννου είχε μια συμμετοχή, σε φιλικό παιχνίδι, κάτι που δεν τον δέσμευε. Ετσι, επέλεξε τελικά να αγωνιστεί με την Εθνική Αυστραλίας. 

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.