Αθλητικα

Ο 3ος αγώνας δρόμου ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης" (video, photos)

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 3ος αγώνας δρόμου ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης" που διοργάνωσαν oι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου.

Η εκκίνηση δόθηκε από το Πάρκο των Αλύγιστων και πάνω από 130 δρομείς, από την Τρίπολη την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές της Ελλάδας, διήνυσαν τα 21 χιλιόμετρα της διαδρομής Τρίπολη-Κερασίτσα-Τρίπολη.

Ο τερματισμός έγινε στην Πλατεία Πετρινού, όπου λειτούργησε έκθεση με έργα μαθητών που συμμετείχαν στην Πανελλαδική πρωτοβουλία της Ε.ΕΔ.Υ.Ε "Αλληλεγγύη στα παιδιά και στο λαό της Παλαιστίνης", καθώς και εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά.

Η ζέστη μπορεί να δυσκόλεψε την προσπάθεια των συμμετεχόντων, όλοι όμως εκδήλωσαν τη χαρά τους για τη συμμετοχή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

1ος τερμάτισε ο Θεόδωρος Δημητρακάκης από την Κυπαρισσία με χρόνο 1.21.50, 2ος ο Θανάσης Σανέτσης από την Τρίπολη με χρόνο 1.23.20 και 3ος ο Ηλίας Κατσικάς από την Αθήνα με χρόνο 1.24.00.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.