Αθλητικα

Top Gym: 10η ετήσια χορευτική παράσταση!

Η 10η ετήσια παράσταση του γυμναστηρίου Top Gym θα πραγματοποιηθεί της Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα.

"Το χορευτικό μας παιδί γίνεται φέτος 10 χρόνων, με χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση σας καλούμε στα γενέθλιά του.

Δέκα χρόνια χορός, δέκα χρόνια έκφραση, δέκα χρόνια παιδικά και νεανικά χαμόγελα γίνονται βήματα και ρυθμός στις 26 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Τρίπολης, ώρα 8:00 μ.μ.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη 10η  ετήσια παράσταση του γυμναστηρίου Top Gym Τρίπολης, να μοιραστούμε μαζί ένα δυναμικό ταξίδι Μοντέρνου χορού, Hip-Hop και Dance Aerobic, να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλης της χρονιάς των τεσσάρων χορευτικών τμημάτων, μικρό 5-8 ετών, μεσαίο 9 -13 ετών, μεγάλο 14 – 17 ετών και ενηλίκων καθώς και την ομάδα του γυμναστηρίου Τοp Gym που θα εκφράσουν τη χαρά τους χορεύοντας!  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη."

Promo video:

"Χορεύουμε! Χορεύουμε για εμάς, με εμάς, ψυχή & σώμα! Χορεύουμε τη χαρά, τη λύπη, τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό! Χορεύουμε γενικά αλλά και ειδικά!

Εδώ μπορείτε να γευτείτε και εσείς λίγο από τη γιορτή του χορού που θα γίνει στις 26 Ιουνίου  στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Τρίπολης, ώρα 8:00 μ.μ.

 

Ελάτε να χορέψουμε μαζί!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.