Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Προπόνηση με επιστροφή!

Ο Αστέρας μπήκε σε ρυθμό Περιστερίου, μετρά μία επιστροφή και έναν τιμωρημένο και με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο!

 

Ο Τάσος Τσοκάνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο νεαρός μέσος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/03) και πλέον προσφέρει ακόμη μία λύση στα χέρια του Μάκη Χάβου. 

 

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζεται ο Σάκης Παντελιάδης που είναι τιμωρημένος, ενώ στον Αστέρα αποφάσισαν και σε ποια παιχνίδια θα λείψουν οι Κουρμπέλης και Σανακρέ λόγω καρτών. 

 

Ο πρώτος θα χάσει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ο δεύτερος με Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

 

Στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/03) άρχισε με ασκήσεις συντονισμού, ευλυγισίας και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), συνεχίστηκε με ασκήσεις αμυντικής τακτικής σε υποομάδες και ολοκληρώθηκε με εσωτερικό δίτερμα. 

 

Τέλος, ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά.

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.