Αθλητικα

Όποιος δεν μπορεί... να πάει σπίτι του!

Ο Αστέρας αυτοκτόνησε στο Περιστέρι, χάνοντας τον καθοριστικό αγώνα από μία ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο και κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να πετύχει την ανατροπή. 

 

 

Σε ένα ματς που η ομάδα του Μάκη Χάβου το ήλεγχε από το ξεκίνημα, σκόραρε με τον Δημούτσο στο 17', κατάφερε να το χάσει με δύο στημένες φάσεις από τον Ατρόμητο που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές! Στο 62' ο Κεϊτά αποβλήθηκε και για ανεξήγητο λόγο η ομάδα που κατέρρευσε ήταν ο Αστέρας!

 

Στο 68' ο Λαζαρίδης ισοφάρισε με κεφαλιά από κόρνερ (κάνοντας φάουλ στον Ιγκλέσιας) και στο 88' ο Λε Ταλέκ πέτυχε το δεύτερο γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους. Απέναντι σε έναν Αστέρα, ο οποίος από την αποβολή και μετά, ήταν αγνώριστος. Αλλαγές προπονητή έγιναν, ομιλίες, οι παίκτες ήρθαν προ των ευθυνών τους, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στην αγωνιστική συμπεριφορά τους... 

 

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Δημούτσο (από μπαλιά του Μπερτόγλιο) και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδειξε να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμά του. Χωρίς να δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο, αλλά και χωρίς να απειλεί ο ίδιος. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητος "χτύπησε" καμπανάκια, έδειξε να πατάει στο φιλότιμό του, τη στιγμή που οι παίκτες του Μάκη Χάβου πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Το ποδόσφαιρο, όμως, δίνει δικαιοσύνη σε όσους παλεύουν. Και αυτό το έκανε ο Ατρόμητος, από τη στιγμή μάλιστα που έμεινε με παίκτη λιγότερο.

 

Ο Αστέρας έχασε το μυαλό του, τη συγκέντρωσή του, για την ακρίβεια τα πάντα, αφού έμοιαζε να τα έχει "χαμένα" μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με εξαίρεση τη διπλή τεράστια ευκαιρία μετά το 1-1 (με Νίκο και Στανισάβλιεβιτς που σούταρε στα περιστέρια σε κενή εστία), δεν είχε τρόπο να αντιδράσει. 

 

Δεχόμενος στο τέλος και χαριστική βολή, με το γκολ του Λε Ταλέκ, όταν ο Ιωαννίδης δεν τελείωσε μια δική του φάση. Μια ήττα "κατάντια" για τον Αστέρα, που πλέον έχει κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του για την 5άδα, ακόμη και για την 6η θέση και άρα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο...

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.