Αθλητικα

ΘΕΜΑ ΜΕ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Ο Ματίας Ιγκλέσιας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (21/03), διαβάστε το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι υπόλοιποι. 

 

Χωρίς τον Αργεντινό μέσο προπονήθηκε ο Αστέρας το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Ιγκλέσιας έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και οι Αρκάδες θα περιμένουν τις εξετάσεις από την μαγνητική τομογραφία για να δουν το μέγεθος του τραυματισμού.

 

Επίσης, το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Τριανταφυλλόπουλος και Φούντας, ενώ να θυμίσουμε πως δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το σαββατοκύριακο που μας έρχεται λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων (επόμενη αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Ηρακλή 03/04).

 

Από εκεί και πέρα, σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό να ακολουθούν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας, συνέχισαν με ασκήσεις κοντρόλ και πάσα, μετά πάσα και σουτ, ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Δευτέρας (21/03) με πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.