Αθλητικα

"Μπλε" η Αμαλιάδα

Ο Αρκαδικός δίνει το Σάββατο (26/3, 17:00) το παιχνίδι της χρονιάς στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Η προσπάθεια σωτηρίας θα έχει χρώμα "μπλε". 

 

Από την Τρίτη (22/3) έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα, για όσους φίλους του Αρκαδικού θέλουν να ταξιδέψουν στην Αμαλιάδα και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καστρίτη. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και η ομάδα της Τρίπολης θα έχει τη δική της κερκίδα στο κλειστό του Κόροιβου. 

 

Αναλυτικά η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοίνωσε: 

 

"Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την προσεχή αναμέτρησή μας, το Σάββατο (26/3), για την 24η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, αφού η ΚΑΕ Κόροιβος μας διέθεσε το διάζωμα  Α6 του σταδίου της.

 

Πιο συγκεκριμένα γίνεται γνωστό, πως από την Τρίτη (22/3) και μέχρι την έναρξη του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt)

 

Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

 

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€.

 

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου".

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.