Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τεστ ετοιμότητας

Ο Αστέρας αξιοποιεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (24/3) περιελάμβανε εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς το προπονητικό τιμ θέλει να αξιολογήσει τα αποτελέσματα ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Με στόχο τα θετικά αποτελέσματα, που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Αστέρα να αγωνιστεί στα απλέι οφ. 

 

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα χωρισμένοι σε γκρουπ ανά τρία άτομα, πέρασαν από εργομετρικά τεστ στο γυμναστήριο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Η δουλειά συνεχίζεται στον Αστέρα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και ο Μάκης Χάβος θέλει να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα για τους αγώνες που ακολουθούν. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.