Αθλητικα

Οι διασυλλογικοί αγώνες Κυπέλλου ΚΟΑΤ (video, photos)

Τις ευχές του για τα 35 χρόνια του ΚΟΑΤ εξέφρασε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Δ. Μακαρούνης σε δηλώσεις που έκανε στο κλειστό κολυμβητήριο Τρίπολης όπου διεξάγονται οι διασυλλογικοί αγώνες Κυπέλλου ΚΟΑΤ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μακαρούνης "Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε και να υποστηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις» και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων των συλλόγων και θα στηρίζει τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να γυμναστούν".

Με αφορμή τους αγώνες Κυπέλλου ΚΟΑΤ ο κ. Μακαρούνης είπε ότι ως Δήμος μπορεί να συνεργάζεται με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες για να έρχονται μεγαλύτεροι αγώνες στην Τρίπολη αφού το Κολυμβητήριο της Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο στην Πελοπόννησο και μπορεί έτσι να συντελέσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μας.

Δεδομένου ότι σε δύο χρόνια θα γιορτάσουμε και τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση, οι αθλητικές διοργανώσεις μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία για να υποδεχτούμε και να ξεναγήσουμε επισκέπτες στην πόλη μας.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.