Αθλητικα

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 2-0 την Καλαμάτα στο Πελοποννησιακό ντέρμπι της Γ' Εθνικής και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής στον 3ο Ομιλο του πρωταθλήματος! Τα γκολ της νίκης σημείωσαν με πέναλτι ο Δήμος στο 7' και ο Κώτσιρας στο 90'. 

 

 

Ο Παναρκαδικός υποδέχτηκε την Καλαμάτα σε ένα ντέρμπι από τα παλιά με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι για να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες παραμονής. 

 

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου ευτύχισε να προηγηθεί από νωρίς και έβαλε με το καλημέρα δύσκολα στην Καλαμάτα. Μόλις στο 7' ο Κώτσιρας κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του αντίπαλου τερματοφύλακα με τον Δήμο να το εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ για τον Παναρκαδικό!

 

Ο σύλλογος της Μεσσηνίας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι Πράσινοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και ο Ψυχογιός κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Παράλληλα, κάποια σουτ των Καδά, Αγγελόπουλου και Κώτσιρα θα μπορούσαν να γράψουν το 2-0, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το αποτέλεσμα παρέμεινε ανοικτό.

 

Τα δύο ημίχρονο είχαν παρόμοια εικόνα με τον Παναρκαδικό να έχει το υπέρ του αποτέλεσμα και την Καλαμάτα να ψάχνει τρόπους απειλής χωρίς να βρίσκει διαδρόμους. Το 90λεπτο κυλούσε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις (καλύτερη στιγμή η κεφαλιά του Αρδάμη) μέχρι τη στιγμή που ο Κώτσιρας υποδέχτηκε την πάσα του Ασεν, πέρασε και τον γκολκίπερ και στις καθυστερήσεις σφράγισε την επιτυχία!

 

Το ματς ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για το τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να βλέπουν της ελπίδες παραμονής στην κατηγορία να σβήνουν αγωνιστική με την αγωνιστική…

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αγγελόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

 

Καλαμάτα: Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας, Ραχίμ, Γκίνο, Καλαντζής, Τορεζάνι, Οτα

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.