Αθλητικα

ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Από σήμερα Δευτέρα (28/3) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα ζωής του Αρκαδικού με την Καβάλα, το Σάββατο (2/4, 17:00) στο κλειστό της Τρίπολης. Ολοι πρέπει να είμαστε εκεί! 

 

Ακριβώς όπως το γράφει ο Αρκαδικός στην ανακοίνωσή του: "ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ". Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων μας για να φτάσει σε ακόμη μία νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην Α1. Μάθετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια: 

 

"Μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κόροιβο, το ερχόμενο Σάββατο το ΔΑΚ Τρίπολης καλείται για τελευταία φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο να φορέσει τα γιορτινά του, να ντυθεί στα μπλε και να υποδεχτεί την Καβάλα.

 

Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει πως από την Δευτέρα (28/3) είναι στη διάθεση του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια, για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την παραμονή στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

 

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους εσάς, να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Να γεμίσετε κάθε κάθισμα του ΔΑΚ Τρίπολης και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για να φτάσει στην τελική επικράτηση επί της Καβάλας.

 

Δευτέρα (28/3) - Παρασκευή (1/4): 18:00-20:00

Τιμές: 10€, vip 20€

 

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

 

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή".

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.