Αθλητικα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΠΛΟΥ

Ο Αστέρας επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων και προετοιμάζεται για την δύσκολη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Ηρακλή. Διαβάστε ποιοι ανεβάζουν στροφές αλλά και ποιοι δεν υπολογίζονται. 

 

Ρεπό ήταν και πάει. Από την Δευτέρα ο Αστέρας κινείται σε ρυθμούς Ηρακλή και το πολυπόθητο 3/3 του πρωταθλήματος αρχίζει από την Θεσσαλονίκη. Οι Αρκάδες γνωρίζουν την αναγκαιότητα των βαθμών, ο τεχνικός Μάκης Χάβος, το έχει κάνει απολύτως κατανοητό και στο στρατόπεδο της Τερτσέτη η λέξη είναι μία "Νίκη".

 

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, ο Ηρακλής έχει κάνει ζημιές στον Αστέρα, όμως οι τρεις αγωνιστικές που έρχονται δεν συγχωρούν λάθη ή αδυναμίες. Οι Κιτρινομπλέ θέλουν το τρίποντο, παλεύουν για το διπλό και με αυτόν τον στόχο άρχισαν την προετοιμασία τους.

 

Το τεχνικό επιτελείο είδε τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Ταξιάρχη Φούντα να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Ματίας Ιγκλέσιας να ακολουθεί ατομικό και θεραπεία. 

 

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος, ασκήσεις ευλυγισίας και συναρμογής σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής και κατοχής μπάλας , ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

 

Τέλος, τα σχέδια ενόψει Ηρακλή γίνονται χωρίς τους Σανκαρέ και Λούι, οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω καρτών. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.