Αθλητικα

Αρδάμης: "Ονειρευόμαστε με δουλειά, όχι με λόγια"

Ο Γιώργος Αρδάμης μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τη φετινή προσπάθεια του Παναρκαδικού, τους αγώνες με Καλαμάτα και Δόξα, το δύσκολο παιχνίδι στο Λουτράκι, αλλά και τα κρυφά όνειρα των ποδοσφαιριστών που κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά!

Ο Γιώργος Αρδάμης βρίσκεται αρκετά χρόνια στον Παναρκαδικό και έχει ζήσει και τα καλά και τα… άσχημα. Φέτος, απολαμβάνει, όπως και οι συμπαίκτες του το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και δηλώνει "Τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα από ποτέ. Λειτουργούμε σε υψηλά επίπεδα και ο συνδυασμός των παιδιών της Κ20 του Αστέρα με τους πιο έμπειρους της ομάδας έχει φέρει την 3η θέση για τον σύλλογο μέσα σε επαγγελματικές συνθήκες προπονήσεων".

Οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

Για τον αγώνα με την Καλαμάτα: "Ηταν ένα ντέρμπι που το θέλαμε και το πήραμε. Το χαρήκαμε και εμείς και ο κόσμος. Ολοι περίμεναν να κερδίσουμε και το χαρήκαμε πολύ. Στόχος είναι τα θετικά αποτελέσματα και οι νίκες σε τέτοια ματς ανεβάζουν και την ψυχολογία μας".

Για το νικητήριο γκολ στο 3-2 με την Δόξα Μανωλάδας: "Εννοείται πως το χάρηκα πολύ. Ετυχε να βάλω εγώ το γκολ στο τέλος του αγώνα και ξεσπάσαμε όλοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ηταν ξεχωριστό συναίσθημα και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω όποτε μου ζητηθεί". 

Για το παιχνίδι στο Λουτράκι: "Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λουτράκι, όμως και εκεί θέλουμε τη νίκη. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα κερδίσει και πρέπει κάθε Κυριακή να παίζουμε με τον τρόπο  που έχουμε δουλέψει όλην την εβδομάδα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα". 

Για τα όνειρα των παικτών του Παναρκαδικού: "Δεν θέλουμε να μιλάμε για άνοδο, είναι δύσκολο να το καταφέρουμε, όμως εδώ που φτάσαμε δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Η χρονιά είναι επιτυχημένη είτε έρθει είτε δεν έρθει η άνοδος. Παίζουμε για να κερδίσουμε και σίγουρα δεν θα λέγαμε όχι σε μία τέτοια επιτυχία. Εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων". 

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: "Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βλέπουμε πως σχεδόν σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Θυμάστε πως έχασε η Σπάρτη από τον ΑΟ Λεβάντε και όμως είναι πρώτη στη βαθμολογία, ενώ το Λεβάντε έχει πέσει. Οι έδρες είναι δυνατές, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι".

Για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος: "Οι διαφορές είναι μικρές. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ξεχωρίζει και θα προχωρήσει άνετα. Είδαμε τον ΠΑΟ Βάρδας για παράδειγμα πόσο δυνατός είναι και πόσο καλά παίζει. Και όμως δεν είναι στην πρώτη τριάδα. Δεν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα". 

Για την στήριξη του κόσμου: "Τον θέλουμε κοντά μας, τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω πως θα πάρουμε τη νίκη στο Λουτράκι έτσι ώστε στο επόμενο εντός με τον Παναργειακό το γήπεδο να είναι γεμάτο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.