Αθλητικα

Γλυκόπικρη γεύση

Ο Αστέρας πάλεψε για την απόλυτη ανατροπή αλλά πλήρωσε τους τραυματισμούς των ηγετών του, πέφτοντας και σε έναν... σχολαστικό VAR.

Πριν λίγο καιρό δεν συζητούσαμε ούτε καν για εξάδα. Το ότι ο Αστέρας κατάφερε να μπει πολύ δυνατά στο κόλπο διεκδικώντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έκανε γλυκιά την εξέλιξη της σεζόν. Το ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός εξάδας με τον τρόπο που συνέβη το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό, δημιουργεί μία πικρία.

Οι κιτρινομπλέ μπήκαν σε έναν τελικό χωρίς το βασικό τους όπλο. Ο Μπαράλες τέθηκε νοκ-άουτ και αυτόματα η επίθεση έχασε τον πυλώνα της. Και λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, λαβώθηκε και ο φυσικός αρχηγός των γηπεδούχων. Προσωπικότητα, εμπειρία, θανατηφόρες κεφαλιές στα στημένα. Δύο καθοριστικοί παίκτες, εκτός.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.