Αθλητικα

Δεν βρήκε στόχο και έχασε!

Ο Παναρκαδικός ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναργειακό με 0-1 και πλέον βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 4 από την δεύτερη θέση. Στο κρισιμότερο ματς, οι Πράσινοι δεν βρήκαν δίχτυα και είδαν τον Πούτση να δίνει το διπλό στο Αργος.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Παναρκαδικού, οι φίλαθλοι δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα, όμως η εξέλιξη του ντέρμπι δεν ήταν η ανάλογη. Το αρχικό πάθος και οι ευκαιρίες των γηπεδούχων έδωσαν τη θέση τους στο κυνήγι του αποτελέσματος μιας και ο Πούτσης στο 40 έκανε το 0-1 και έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα του Αργους.

Αυτή ήταν και η μοναδική φάση για τους φιλοξενούμενους καθώς τον έλεγχο τον είχε ο Παναρκαδικός που έχασε καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Δήμου και σουτ των Αγγελόπουλου, Κώτσιρα και Σαλαπάτα. Αμέσως μετά το 0-1 και πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Καδάς νικήθηκε σε άψογη εκτέλεση φάουλ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός έπαιξε με τον χρόνο και με τα νεύρα των αντιπάλων αλλά ο Παναρκαδικούς δημιούργησε τις στιγμές του με κυριότερη μία κεφαλιά του Αγγελόπουλου που πέρασε άουτ. Η πίεση δεν απέδωσε καρπούς και ο Παναργειακός πήρε τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της Πελοποννήσου.

Μεγάλο διπλό για την Σπάρτη μέσα στην Μανωλάδα με 0-1 που την οδηγεί στους 52 βαθμούς.

Συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αγγελόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας Τ., Καδάς, Κώτσιρας

Παναργειακός: Ρίζος, Λιόσης, Κολλάρας, Ηρακλής, Κάβριτς, Πούτσης, Μπούνας, Ρότα, Ετόφ, Κατιάγκα, Παντελής

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.