Αθλητικα

Χ-ΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Ο Μάσα είδε στο 94' τον Τελάντερ να διώχνει την μπάλα με εκπληκτικό τρόπο πάνω στη γραμμή, έτσι με το τελικό 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του για την έκτη θέση. 

 

 

Τι έβγαλε Θέε μου ο Τελάντερ! Με αυτή την ατάκα έφυγε ο κόσμος από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βλέποντας τον παίκτη του Παναθηναϊκού να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή στο μακρινό πλασέ του Μάσα που πήγαινε στα δίχτυα στο 94'. Το 1-0 δεν έγινε ποτέ, έτσι ο Αστέρας εξαρτάται πλέον από τα αποτελέσματα των άλλων την τελευταία αγωνιστική...

 

Το πρώτο μέρος του αγώνα είχε αρκετές διακοπές, εντάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα, αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών αλλά και πολύ δυνατή βροχή κατά διαστήματα. Όλα αυτά συνετέλεσαν να μην πάρει ρυθμό η αναμέτρηση η οποία δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στα πρώτα 45 λεπτά.

 

Ο Αστέρας θέλησε να πάρει από την αρχή τα ηνία αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Στιλ. Ο Νίκο ξεκίνησε ως "ψευτοενιάρι", στη συνέχεια πέρασε στην κορυφή ο Μάσα για να ξαναγυρίσει εκεί ο Νίκο. Η έλλειψη ενός κλασικού φορ να γεμίσει την περιοχή ήταν εμφανής και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με μόλις μία τελική.

 

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός είχε ένα διάστημα στα μέσα του ημιχρόνου όπου φάνηκε να κυριαρχεί στο χορτάρι, ωστόσο ο Μπαντής, παρά τις 5 πράσινες τελικές, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Το 0-0 ήταν η απόλυτη φυσιολογική εξέλιξη της εικόνας του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος.

 

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο μισό. Απείλησε κυρίως με δυνατά σουτ έξω από την περιοχή με πιο σημαντική ευκαιρία τη βολίδα του Ιγκλέσιας που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Στιλ. Μετά το 70' ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε την αναμέτρηση και είδε τον Μπαντή να σταματά σε τετ-α-τετ τον Βιγιαφάνες στην πιο μεγάλη του ευκαιρία (77').

 

Στα τελευταία λεπτά ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι και τον μοναδικό του κλασικό επιθετικό (Ιωαννίδη), ωστόσο δεν είδε την ομάδα να απειλεί σε άλλη φάση τον Παναθηναϊκό, μέχρι και την συμπλήρωση των τριών λεπτών των καθυστερήσεων. Ωστόσο από μία βαθιά μπαλιά στον Μάσα, στα πρώτα δευτερόλεπτα του τέταρτου λεπτού, ο Αστέρας άγγιξε το "χρυσό" γκολ, αλλά ο Τελάντερ είπε "όχι", κρατώντας το 0-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.