Αθλητικα

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

Με τέσσερις απουσίες λόγω καρτών θα παρουσιαστεί ο Αστέρας στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια. Διαβάστε ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. 

 

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τη Βέροια για την 30η αγωνιστική της Super League με στόχο τη νίκη η οποία σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να δώσει ακόμα και το εισιτήριο για τα πλέι οφ. 

 

Στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Φερνάντεζ και Φακούντο Μπερτόγλιο, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

 

Στους δύο γνωστούς απόντες, ο Ελληνας τεχνικός προσθέτει στο απουσιολόγιο ενόψει Βέροιας και τους Ντορίν Γκοϊάν και Ματίας Ιγκλέσιας. Αμφότεροι δέχτηκαν την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.