Αθλητικα

Interwetten: Απίστευτη χορηγική πρόταση στη Super League!

Σε μια τρομερά δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο και την οικονομία, ο χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ, Interwetten, προχώρησε σε μια τρομερή επενδυτική πρόταση στη Super League!

Πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, για χορηγία ύψους 6 εκατ. ευρώ, μετέφερε στα μέλη της Super League ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στη διάρκεια τελευταίας τηλεδιάσκεψης του συνεταιρισμού.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Μηνάς Λυσάνδρου στους εκπροσώπους των ΠΑΕ, η εταιρεία φέρεται διατεθειμένη, εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή της, να εκταμιεύσει άμεσα ένα ποσό, προκειμένου οι ΠΑΕ να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Δ.Σ. θα αξιολογήσει την προσφορά, οι σύλλογοι θα ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ανταποδοτικές παροχές κι εν συνεχεία θα κληθούν να λάβουν τις αποφάσεις τους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.