Αθλητικα

Γέμισε "Αστεράκια" το "Θ. Κολοκοτρώνης" (VIDEO)

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου" το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γέμισε για ακόμη μία μέρα με όμορφα παιδικά χαμόγελα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Βυτίνας, Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου.

 

 

Τα μικρά "αστεράκια" υποδέχτηκαν ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κώστας Θεοδωρόπουλος και ο διατροφολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος. 

 

Ο κ. Μπερτζελέτος μίλησε στα παιδιά για την υγιεινή διατροφή και τα συμβούλευσε να αποφεύγουν τροφές και ποτά με ζάχαρη και να προτιμούν την κατανάλωση φρούτων και νερού. Επίσης, απάντησε σε όλες τις απορίες των παιδιών σχετικά με τη διατροφή όπως για παράδειγμα για το ποια είναι η σωστή συχνότητα και ώρα για την κατανάλωση γλυκών.

 

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος καλωσόρισε τους μαθητές/τριες, συνομίλησε μαζί τους, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες. 

 

Τέλος, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις κι έπειτα τα παιδιά πέρασαν τον ελεύθερο χρόνο τους με παιχνίδι στα γήπεδα των ακαδημιών.

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.