Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αλλαγές στο ρόστερ και προπονήσεις

Ο Αστέρας συνεχίζει τις προπονήσεις και ταυτόχρονα το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. 

 

Ο Αστέρας προχωρά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με φόντο τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας. 

 

Πριν από τις επίσημες προσθήκες, έρχονται οι λύσεις των συνεργασιών με παίκτες που δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα με το αστέρι.

 

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα των Αρκάδων. 

 

Κώστας Θεοδωρόπουλος, Τάσος Τσοκάνης και Σάκης Παντελιάδης θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους με τον Αστέρα να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα και το ισχυρό φρεσκάρισμα με σκοπό την επάνοδο στις επιτυχίες. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.