Αθλητικα

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ (VIDΕΟS)

Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που το κιτρινομπλέ ποτάμι ξεκίνησε από την Τρίπολη και πλημμύρισε το ΟΑΚΑ. Ελάτε να κάνουμε ξανά αυτό το ταξίδι!

 

Στις 11 Μαΐου 2013, ο κόσμος του Αστέρα μετακόμισε από την Τρίπολη και πλημμύρισε το ΟΑΚΑ! Πάνω από 10.000 κιτρινομπλέ φίλαθλοι έκαναν "Κολοκοτρώνης" το στάδιο στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, παραδίδοντας μαθήματα στήριξης και ήθους!

 

Η ατάκα άλλωστε που ειπώθηκε πολλές φορές μετά τον αγώνα είναι πώς αν στη θέση των φίλων του Αστέρα ήταν άλλοι οπαδοί, ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Παρά την κατάφωρη αδικία όμως, ο κόσμος ψύχραιμα στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος.

 

Και μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ευχαρίστησε με συγκλονιστικό τρόπο τα παιδιά της ομάδας που πάλεψαν και έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να φέρουν το κύπελλο στην Τρίπολη...

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.