Αθλητικα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός, δημοσιογράφοι που κάλυψαν το ρεπορτάζ των ημερών και φίλαθλοι που οργάνωσαν το Κιτρινομπλέ κύμα μιλούν στον Αρκαδία 93.8! Ο κόσμος, ο Μανιάτης, το Κύπελλο στην Εθνική οδό και ο ΑΣΤΕΡΑΣ που θα ξαναζήσει παρόμοιες και μεγαλύτερες στιγμές!

11/05/2013-11/05/2016. Τρία χρόνια μετά τον τελικό του Κυπέλλου αποφασίσαμε να θυμηθούμε ξανά μία από τις πιο θριαμβευτικές στιγμές του συλλόγου, όχι για να γκρινιάξουμε και να καταραστούμε, αλλά για να δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια έτσι ώστε σύντομα να το ξαναζήσουμε και να ολοκληρωθεί αυτό που, τότε, δεν επέτρεψαν κάποιοι. Η κατάκτηση ενός τίτλου.

Ηχητικά αποσπάσματα, η περιγραφή του αγώνα, η ανάλυση των φάσεων, οι δηλώσεις Μπαρτολίνι και Τσαμπούρη, οι σχολιασμοί των καταστάσεων από δημοσιογράφους που έζησαν το μεγαλείο και οι μνήμες φιλάθλων που οργάνωσαν τη μεγαλύτερη εκδρομή όλων των εποχών στη Πελοπόννησο δημιούργησαν μία ξεχωριστή εκπομπή.

Ο Αρκαδία 93.8 γύρισε τον χρόνο τρία χρόνια πίσω και μας μετέφερε τη γιορτή, τη συγκίνηση και την λατρεία για μία ομάδα πρότυπο, τον ΑΣΤΕΡΑ.

Είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε, Πονάω ακόμη, Δεν πίστευα στα μάτια μου, Τι κόσμος είναι αυτός, Τα συνθήματα στην Εθνική οδό, Τα πάνω από 50 λεωφορεία στην Πλατεία Αρεως, η ένταση, η στιγμή, η αποθέωση σε Μπάκο, Καϋμενάκη, όλα μα όλα στην αθλητική εκπομπή του σταθμού (11/05, 14.00-16.00) με τον Κώστα Μακαρούνη.

Τεράστια υπόκλιση στον κόσμο και η πίστη πως τα καλύτερα έρχονται!

 

Καλή απόλαυση. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.