Αθλητικα

Προετοιμασία για... του χρόνου!

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα συνεχίζουν τις προπονήσεις, έχοντας από τώρα στο μυαλό τους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αλλωστε, σε αυτή την κατεύθυνση έχει προσαρμοστεί και το πρόγραμμα. 

 

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, λοιπόν, πέρασαν από εργομετρικά τεστ την Τρίτη (10/05), με στόχο να αξιολογηθεί η κατάσταση των βασικών παραμέτρων της αερόβιας και αναερόβιας ικανότητας με στόχο τον καταρτισμό ατομικών προπονητικών προγραμμάτων μεταβατικής περιόδου.

 

Οι ποδοσφαιριστές στο διάστημα των διακοπών θα έχουν ατομικά προγράμματα. Στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι να επανέλθουν στην έναρξη της προετοιμασίας διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης.

 

Οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο 14 Μαΐου, ωστόσο ένα γκρουπ με ποδοσφαιριστές κυρίως από την ακαδημία θα συνεχίσει προπονήσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.