Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ με την παιδική ψυχή τους (VIDEO)

Τέτοιες ημέρες είναι πιο ξεχωριστές από τις υπόλοιπες. Οταν σε επισκέπτονται παιδικές ψυχές. Μια τέτοια ημέρα έζησαν την Πέμπτη (12/5) οι άνθρωποι του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Αναλυτικά:

 

"Όμορφα και γεμάτη ενέργεια άρχισε η μέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με την επίσκεψη του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης. Τα αστεράκια έδωσαν τη δική τους νότα και χρώμα στο γήπεδο με τα χαρούμενα χαμόγελα, συνθήματα και τραγούδια.

 

Το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ υποδέχτηκε τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Με ενθουσιασμό παρακολούθησαν βίντεο με τα ευρωπαϊκά γκολ της ομάδας μας. Στη συνέχεια επιδόθηκαν στη γυμναστική και στο πόσο καλά ξέρουν τα χρώματα του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς χρωμάτισαν τη μασκότ της ομάδας μας Tiger, το καθένα με το δικό του γούστο.

 

Ακολούθησε ώρα πρωινού, έπειτα ξενάγηση σε όλες τις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και τέλος ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι στα γήπεδα των ακαδημιών".

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.