Αθλητικα

Επεισοδιακή νίκη και 2-2 οι Δρομείς!

Την επεισοδιακή νίκη με 70-65 σημείωσαν οι Δρομείς Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) επί του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Καλαμάτας στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, ισοφαρίζοντας την σειρά των νικών σε 1-1 (και συνολικά σε 2-2) στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Play-off της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ! 

 

 

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Δρομέων Τρίπολης ήταν ο Μπουρής, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα! 

 

Η ομάδα της Τρίπολης είχε ακόμα τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων: Ο Καλούλης σημείωσε 16 πόντους, ενώ ο Γιώργος Μπαλής σκόραρε 14 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα. Αντίστοιχα ο Δελής σημείωσε 13 πόντους!

 

Για τους φιλοξενούμενους, ο Τσικούρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, αφού σημείωσε 27 πόντους, έχοντας μία εύστοχη προσπάθεια πίσω από την γραμμή των 6.75μ. Παράλληλα ο Γιαννουκάκης σημείωσε 15 πόντους, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος σκόραρε 8 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα!

 

 -> Πλέον η σειρά των τελικών μεταφέρεται το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (18/5, 19:00) στην Τέντα της Καλαμάτας! 

 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ: Το τρίποντο του Διαμαντή Μπουρή και το δικαίωμα για μία εύστοχη (όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια) συμπληρωματική βολή, 38'' πριν το φινάλε, ήταν καθοριστικά στην εξέλιξη της αναμέτρησης! Κι αυτό διότι η ομάδα της Τρίπολης βρήκε λύση στο τρίλεπτο επιθετικό black out που αντιμετώπισε, δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να αποκτήσουν διαφορά 7 πόντων (65-58, 38'') και παράλληλα βάζοντας "φρένο" στο σερί των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (60-49, 3:11''-> 61-58, 0:55''). 

 

Παράλληλα η διαφορά των 7 πόντων (65-58), έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Τρίπολης να διαχειριστεί το προβάδισμα της μέχρι τον τελικό ήχο της κόρνας της γραμματείας, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ροκανίσουν την εις βάρος τους διαφορά.

 

Επεισοδιακή αναμέτρηση με 50λεπτη διακοπή!

 

Το εύστοχο τρίποντο των Δρομέων περίπου μισό λεπτό πριν την λήξη (38'' 64-58) και οι έντονοι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, προκάλεσαν τα νεύρα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα οι περίπου 30 φίλοι της Καλαμάτας BC να πετάξουν μπουκάλια και κέρματα στον αγωνιστικό χώρο σημαδεύοντας μάλιστα τους Αρκάδες καλαθοσφαιριστές, με  τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα καθώς  επικράτησε πανδαιμόνιο στον αγωνιστικό χώρο, με τους πάγκους των δύο ομάδων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και την αναμέτρηση να διακόπτεται μοιραία.

 

Η φυσιολογική τάξη των πραγμάτων επανήλθε με την παρέλευση 50 λεπτών, με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει αλλά και την Αστυνομία να έρχεται στην κερκίδα όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Καλαμάτας BC, προκειμένου να γίνει η αντίστοιχη εκκένωση . Δυστυχώς στις έντονες λογομαχίες, όπως αναφέρουν οι γηπεδούχοι, πήραν μέρος μέχρι και άνθρωποι που κάλυπταν το ρεπορτάζ της φιλοξενούμενης ομάδας, προκαλώντας εύλογες απορίες  για το πως εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, άτομα τα οποία δεν ανήκουν στην αποστολή της Καλαμάτας BC...  

 

* Τι γράφει το φύλλο αγώνα: 

 

"-2:02'' πριν λήξει το 4ο 10λεπτο οπαδοί της Β' ομάδας (Καλαμάτα Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης)  πέταξαν μπουκάλι με νερό εντός αγωνιστικού χώρου και έγινε διακοπή του αγώνα για να γίνει ενημέρωση της β' ομάδας. 

 

-1:38'' πριν λήξει το 4ο 10λεπτο διεκόπη πάλι το παιχνίδι διότι οπαδοί της Β' ομάδας έχυσαν νερά και μπύρες στον αγωνιστικό χώρο. 

 

-38''  Πριν την λήξη του αγώνα  διέκοψα για περίπου 50' , διότι οι οπαδοί της Β' ομάδας μπουκάλια και κέρματα με σκοπό να τραυματίσουν αντιπάλους παίκτες. Κάλεσα αστυνομική δύναμη με σκοπό να εκκενώσω την κερκίδα των φιλοξενούμενων, κάτι το οποίο έγινε και ο αγώνας τελείωσε κανονικά.

 

-Στην βοήθεια της εκκένωσης από την Αστυνομία της συγκεκριμένης κερκίδας, ζήτησα και έμαθα την βοήθεια των παραγόντων της β' ομάδας. Ακολουθεί αναλυτικότερη έκθεση των διαιτητών..

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.