Αθλητικα

"ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναλύει στο arcadia-sports.gr τις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ, εξηγεί γιατί δεν ήρθε η νίκη με τον Τσικλητήρα, περιγράφει τη φάση που έφερε τη Δόξα μία ανάσα από το γκολ και δηλώνει πεπεισμένος για την καλή πορεία της ομάδας του.

 

Οι δηλώσεις του:

 

Πρώτο ματς για τα μπαράζ στη Μεγαλόπολη με την "ανάγκη" για το αποτέλεσμα να δείχνει πως κέρδισε το θέαμα…

"Ηταν σα να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Παίξαμε με μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, είναι μέσα στα φαβορί και ήρθε στη Μεγαλόπολη για να μη χάσει. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε τις ευκαιρίες μας, αλλά θεωρώ πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα". 

 

Είδες όσα ακούγαμε για την ομάδα του Τσικλητήρα περί φαβορί, καλής ομάδας, κτλ;

"Οτιδήποτε και να ακούμε όλα φαίνονται στο γήπεδο. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα με καλή κυκλοφορία. Πιστεύω πως έχει προβλήματα στην τελική πάσα και προσπάθεια, αλλά όπως είπα και νωρίτερα είναι ένα από τα φαβορί για τις δύο θέσεις".

 

Θα βρίσκεται σε αυτές και η Δόξα;

"Ο απολογισμός των δύο αγωνιστικών είναι θετικός. Εχουμε 4 βαθμούς και η ομάδα δείχνει πως έχει μέταλλο. Δεν δεχόμαστε γκολ και βγάζουμε φάσεις, πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι. Ναι, έχουμε την ομάδα που μπορεί να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να πετύχουμε κάτι σπουδαίο". 

 

Αυτό έδειξε πως περιμένει και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο…

"Η αλήθεια είναι πως ήταν από τις σπάνιες φορές που γέμισε το γήπεδο και αυτό δείχνει πως ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας. Πάντα θέλει το καλύτερο, θα παλέψουμε για αυτό, μακάρι να έτσι να είναι οι κερκίδες και στον επόμενο αγώνα". 

 

Θεωρείς πως ήρθε η ώρα για τη δεύτερη νίκη;

"Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Πάντα παίζουμε για τη νίκη έστω και αν το παιχνίδι δεν κυλά πάντα προς αυτή την κατεύθυνση. Το ματς με τη Λέρνα θα δείξει πολλά για τη συνέχεια των μπαράζ. Με τους τρεις βαθμούς θα έχουμε πλεονέκτημα". 

 

Τέλος, θα μας περιγράψεις τη χαμένη ευκαιρία που είχες για το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο;

"Περίμενα την καλή κάθετη πάσα του Στέρμπα, ήταν όντως εξαιρετική, βρέθηκα στην περιοχή, εκτέλεσα με τη μία, θεώρησα πως θα μπει γκολ, αλλά τελευταία στιγμή είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μακάρι να σκοράρω στον επόμενο αγώνα!"

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.