Αθλητικα

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ: Η "χρυσή" συμμετοχή στο Skiritida Run (VIDEO)

Η Φανή Χαλκιά προσφέρει μια "χρυσή" στιγμή στο πρώτο Skiritida Run. Η χρυσή Ολυμπιονίκης όχι μόνο θα συμμετάσχει στο σπουδαίο αθλητικό - πολιτιστικό φεστιβάλ στις 5 Ιουνίου, αλλά καλεί όλο τον κόσμο να τρέξει μαζί της.



Η συνέντευξη που παραχώρησε από μόνη της αναδεικνύει τη μαγεία της διοργάνωσης. Οταν το λέει μια τόσο σπουδαία αθλήτρια, με εμπειρίες που ελάχιστοι έχουν ζήσει, αυτό γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό. Η στήριξη της Φανής Χαλκιά στο Skiritida Run αποτελεί μήνυμα για όλους μας.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:


"Φυσικά και θα τρέξω, λογικά στα πέντε χιλιόμετρα. Είναι μυθική η διαδρομή. Είναι η πρώτη διοργάνωση στην περιοχή της Σκιρίτιδας και η διαδρομή είναι απίθανη. Με μεγάλη χαρά το περιμένω. Για μένα είναι όλη η περιοχή της Αρκαδίας ένας τόπος μαγικός. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουν. Εκτός από αθλητικό γεγονός, είναι και πολιτιστικό. Είναι μεγάλο το γλέντι.


Το δρομικό κίνημα έχει αρχίσει και αναπτύσσεται. Πολλοί λένε ότι είναι μόδα. Μπορεί και να είναι. Αλλά εγώ ξέρω και εμπειρικά και μέσα από τη συναναστροφή μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια με ανθρώπους που γυμνάζονται και τρέχουν, ότι όποιος μαθαίνει να τρέχει έξω, δεν ξανακλείνεται σε γυμναστήριο. Οσον αφορά στη διοργάνωση του πρώτου Skritida Run, τόπος με τόπο διαφέρει. Για μένα είναι μοναδικό το σημείο. Είναι διαφορετικό πράγμα να είσαι σε αυτό το δάσος και τη φύση".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.