Αθλητικα

ΠΑΥΛΗΣ για Skiritida Run: "Πρέπει να γίνει θεσμός (VIDEO)

Για μια αξιέπαινη προσπάθεια και ένα αθλητικό γεγονός που πρέπει να γίνει θεσμός στην Αρκαδία και όχι μόνο, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και τους υπόλοιπους διοργανωτές για το Skiritida Run.



Η διοργάνωση του Skiritida Run, αποτέλεσε μια ευχάριστη αφορμή όχι μόνο για την ανάδειξη του απίστευτα όμορφου φυσικού περιβάλλοντος της Σκιρίτιδας, αλλά και για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε, ότι υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για την στήριξη του αθλητισμού, που αποτελεί παράδοση για την Τρίπολη και την Αρκαδία, αλλά και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση της ανερχόμενης τάσης γνωριμίας του απλού κόσμου με τον κλασικό αθλητισμό.


Σύμφωνα με τον κ.Παυλή, η Τρίπολη και η Αρκαδία δικαιούνται την εύστοχη και επιτυχημένη διοργάνωση δρώμενων όπως το Skiritida Run, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως από του χρόνου, η διοργάνωση θα χαίρει της στήριξης του Δήμου Τρίπολης, με την προσπάθεια επέκτασης της και σε άλλα σημεία της ευρύτερης περιοχής.


Τέλος ο Δήμαρχος Τρίπολης, υποσχέθηκε πως την επόμενη χρονιά, θα συμμετέχει και ο ίδιος, στο διπλά επιτυχημένο Skiritida Run.


 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.