Αθλητικα

Γιαννακούρας: "Η Δόξα Μεγαλόπολης δόξασε το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο"

Μέσω του Αντιπεριφερειάρχη, Ευάγγελου Γιαννακούρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έστειλε συγχαρητήρια στη Δόξα Μεγαλόπολης για την άνοδο στην Γ' Εθνική. 

 

Αναλυτικά:

 

"Συγχαίρω ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας τον Πρόεδρο, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας "Δόξα Μεγαλόπολης", που με την εντυπωσιακή της πορεία, φέτος. δόξασε τη Μεγαλόπολη και το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας την για πρώτη φορά άνοδό της στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

 

Η επιτυχία αυτή καθίσταται ακόμα πιο μεγάλη και επαινετή γιατί επετεύχθη από μία ομάδα καθαρά ερασιτεχνική της ελληνικής περιφέρειας.

 

Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στους φιλάθλους της Μεγαλόπολης, που είχα την τύχη να βρεθώ ανάμεσά τους, όταν έδιναν το βροντερό "παρών" στις κερκίδες των γηπέδων και έχουν το δικό τους μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία.

 

Να ευχηθώ τέλος "και σ' ανώτερα" καθώς και καλή πορεία στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Πάντα επιτυχίες!"

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.