Αθλητικα

"Έρχεται" το BREVET Τρίπολης!

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τους 150, προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).

 

 

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το «brevet Τρίπολης». Ο αγώνας θα γίνει το Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Άρεως.

 

Στα Brevets οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλ, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.

 

Η Διαδρομή θα είναι η εξής : Τρίπολη – Λεβίδι – Βλαχέρνα – 111 – Δάφνη - φράγμα Λάδωνα – Τρόπαια – Λαγκάδια – Καρκαλού – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα - Μεγαλόπολη – Τρίπολη.

 

Παρακαλούνται όλοι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 10/06/2016 στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Θα πρέπει να αναφέρετε ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου και τηλ. επικοινωνίας (που αφορά την συμμετοχή στα BREVET)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.