Αθλητικα

winamp wmp real qt

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, θέαμα και χρόνοι!

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου ήταν ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και διοργανώθηκε με επιτυχία από τα σωματεία «Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης» και «Start Line», το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου με 94 συμμετοχές.  

 

Η εμπειρία και η διάθεση των διοργανωτών για έναν καλό και ασφαλή αγώνα έφερε αποτέλεσμα αφού οι αρκετές δύσκολες στιγμές αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Στις περισσότερες κλάσεις υπήρχε έντονος συναγωνισμός για τη νίκη και τις υπόλοιπες θέσεις ενώ έντονο ήταν το θέαμα που προσέφερε, ειδικά η κατηγορία Sallon.

 

 Στην κατηγορία Α νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λιώρης που μπορεί να ήταν κατά 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερος από τον Μιχάλη Ευθυμίου στο 1ο σκέλος, στο 2ο σκέλος όμως κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του με διαφορά που του εξασφάλισε τη νίκη. Ο Ευθυμίου περιορίστηκε έτσι στη 2η θέση και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Σπύρος Βοργιάς από την Τρίπολη. Ο Βοργιάς ήταν και ο νικητής της κατηγορίας Α έως 2000cc και της κλάσης Α6. Νικητής στην κλάση Α7 αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Τσιόγκας και στην Α5 ο Νίκος Φιφλής.

 

Στην κατηγορία Ν ο Θοδωρής Μούγιος από την Τρίπολη πήρε μια άνετη νίκη επικρατώντας με το δικό του Mitsubish, των Αργυρίου και Κάκου, επίσης με Mitsubishi. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Νίκος Κομνός που κέρδισε την κατηγορία Ν έως 2000cc και την κλάση Ν2 τερματίζοντας στην 4η θέση της Ν. Μετά το 1ο σκέλος του αγώνα ήταν μόλις 4ος. Στο 2ο σκέλος ενώ οι χρόνοι των περισσοτέρων ανέβηκαν, ο Κομνός κατέβασε 2 δέκατα και εξασφάλισε τη νίκη. Πολύ καλός ήταν και ο Γιαννούλης που τερμάτισε 2ος στη Ν2 αλλά και ο Τασούλας που συμπλήρωσε το βάθρο σε μια από τις πιο δυνατές κλάσεις των Ελληνικών αναβάσεων διαχρονικά.

 

Ο Γιώργος Κεχαγιάς δεν άφησε περιθώρια να τον αμφισβητήσουν στην κατηγορία Ε παίρνοντας μια άνετη νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Βασίλης Ντέρμας και τρίτος ο Σάκης Τροβάς που έδωσε μάχη για να συμπληρώσει στο βάθρο, με διαφορετικούς οδηγούς σε κάθε σκέλος. Αυτή ήταν και η πρώτη τριάδα της κλάσης Ε12. Άνετη νίκη πήρε και ο Θανάσης Κουρνιάτης στην κλάση Ε11. Στην Ε10 ο Παντελής Βασιλειάδης κέρδισε το 1ο σκέλος του αγώνα, αλλά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήδη, του στέρησε τον τερματισμό στο 2ο σκέλος. Ο Βασίλης Καρπερός ήταν ο αμέσως ταχύτερος στην κλάση αυτή αφήνοντας στη 2η θέση τον Γιώργο Ντέκα.

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) από την Καλαμάτα ήταν για μια ακόμα εντυπωσιακός και ταχύς κερδίζοντας την κατηγορία Sallon σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες. Δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Ferrari458) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης (Audi A3).

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.