Αθλητικα

Χαντάβα: "Μεγάλη η χαρά μας όταν είμαστε στην Αρκαδία" (VIDEO)

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε στο κλειστό της Μεγαλόπολης η Β' φάση του Γ' ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ  βόλεϊ γυναικών, και η Εθνική μας κατάφερε και έκανε 2 νίκες και μια ήττα από την πρώτη και αήττητη  Σλοβενία.

 

Η "γαλανόλευκη" έχει απολογισμό 4 νίκες, 12 βαθμούς και 12-7 σετ, και έχει βάσιμες ελπίδες να είναι η δεύτερη καλύτερη των 3 ομίλων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι στους ημιτελικούς στο Μπακού! 

 

Σίγουρα θα περάσει το Μαυροβούνιο και η Γαλλία από τον Β' όμιλο και θα περιμένει το επόμενο Σ/Κ τα αποτελέσματα του Α' ομίλου όπου η Πολωνία είναι δεύτερη με 6 βαθμούς.

 

Είχα τη μεγάλη χαρά να συνομιλήσω με την πανέμορφη και καταπληκτική παίχτρια Εύα Χαντάβα, που αν και τραυματίας ήταν στο ρόστερ της ομάδας μας, και να μας σχολιάσει αυτή τη διοργάνωση όπου συμμετέχει η εθνική μας ομάδα. Απολαύστε την.

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.