Αθλητικα

Το Ναύπλιο στους ρυθμούς του... Energy Triathlon! (PHOTOS/VIDEO)

Σήμερα Κυριακή, 19 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο. Οι αθλητές, οι επισκέπτες και θεατές θα απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα.

 

Από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο δόθηκε η εκκίνηση για το Nafplio Energy Triathlon, την μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races, σε συνεργασία με την CAREFULL και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου "Εύρος".

 

Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γιώργος Δανιήλ, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Κώστας Πουλόπουλος και ο Άλκης Καφώρος πέρνουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon.

 

Στις Σκυταλοδρομίες ξεχωρίζει η ομάδα της WIND με τους: Χρήστος Μποφίλιο, Μηνά Μαλάτο και Γιώργο Διαλεκτό. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν, ως παραδείγματα θάρρους και δύναμης, οι: Νίκος Παπαγγελής, Γιώργος Ζουμπουρλής και Μάριος Αναστασόπουλος, που θα λάβουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon στις κατηγορίες Paratriathlon.

 

Το Nafplio Energy Triathlon, ξεκίνησε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο να εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.