Αθλητικα

Περιζήτητος ο Κούβαλης!

Η άνοδος της Δόξας Μεγαλόπολης στη Γ' Εθνική και η σωστή δουλειά που έγινε σε προπονητικό επίπεδο, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του Βασίλη Κούβαλη που έχει μπει σε λίστες ιστορικών ομάδων για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία!

 

Το κατόρθωμα της Δόξας Μεγαλόπολης και η πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δεν έχει περάσει αψήφιστα από ποδοσφαιρικούς παράγοντες Εθνικών κατηγοριών. Αλλωστε, μιλάμε για την πρώτη ομάδα του νομού που κατάφερε να περάσει τη διαδικασία των μπαράζ, ενώ προέρχεται και από μία σεζόν που σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή και συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας!

 

Φυσικά, η προσπάθεια είναι συνολική και έρχεται ως επιτυχημένος συνδυασμός διοίκησης-προπονητών-ποδοσφαιριστών, με συλλόγους όμορων νομών και όχι μόνο, να μένουν εντυπωσιασμένοι από τις επιτυχίες.  

 

Όπως στις αποτυχίες, έτσι και στις επιτυχίες ο προπονητής έχει τον ιδιαίτερο ρόλο της διάκρισης και στην περίπτωση της Δόξας συνέβη κάτι παρόμοιο μιας και το όνομα του Βασίλη Κούβαλη έχει μπει σε λίστες ομάδων με ιστορία και βαριά φανέλα. 

 

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες ξεκαθαρίζουμε πως προτεραιότητα για τον Βασίλη Κούβαλη αποτελεί η Δόξα και οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας μιας και οι συνεργασία τους απέφερε καρπούς και με το παραπάνω, βάζοντας το σύλλογο της Μεγαλόπολης στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. 

 

Η δουλειά και οι διακρίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από διοικήσεις ομάδων, όπως του Παναργειακού (θα παίζει στον ίδιο όμιλο με Δόξα και Παναρκαδικό) με τον Βασίλη Κούβαλη να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μιας και έχει φορέσει τη φανέλα του Αργους ως ποδοσφαιριστής. 

 

Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία και η άποψη ενός νέου επιχειρηματία που φέρεται πως θα αναλάβει τις τύχες της Παναχαϊκής. Ο συγκεκριμένος έχει θετικότατη γνώμη για τον προπονητή της Δόξας και δεν αποκλείεται να του έχει κάνει ήδη τις πρώτες, αναγνωριστικές, κλήσεις.

 

Όπως και να έχει, ο Βασίλης Κούβαλης είναι ξεκάθαρο πως πρώτα θα μιλήσει με την πλευρά της Δόξας Μεγαλόπολης και μετά θα δώσει την όποια σημασία σε ενδεχόμενες προτάσεις. 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.