Αθλητικα

Το Άργος ζει στους ρυθμούς του Danaon Cup 2016

Η Αργολίδα γιορτάζει. Το Danaon Cup 2016-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων ανοίγει τις πύλες του.

 

 

Περισσότεροι από 400 αθλητές, προπονητές, συνοδοί θα είναι παρόντες στο σπουδαίο τουρνουά έως το Σάββατο 25 Ιουνίου με στόχο την διασκέδαση, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή.


Τα κλειστά γυμναστήρια του Άργους, της Νέας Κίου, του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας θα γεμίσουν με νεαρούς αθλητές που θα αποτελέσουν το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ.


Νωρίς το μεσημέρι στις 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου, παρουσία των συνδιοργανωτών και των τοπικών φορέων.


Η λαμπερή τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στην πανέμορφη Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.


Οι 20 ομάδες θα παρελάσουν μπροστά από το Μουσείο, αλλά και τους δρόμους της πόλης και θα κατευθυνθούν στην πλατεία μπροστά από το παλιό Δημαρχείο.


Εκεί θα τους περιμένουν οι επίσημοι, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι αλλά και πολύς κόσμος. Μετά τις ομιλίες και τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές, οι αθλητές του Διομήδη Άργους Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου και Λευτέρης Κρεμαστιώτης θα κηρύξουν την έναρξη της διοργάνωσης.

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.