Αθλητικα

Η "πρώτη" του Αστέρα για την ιστορική χρονιά

Για τον Αστέρα η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ιστορική. Διότι είναι εκείνη που σηματοδοτεί την δέκατη σερί παρουσία της ομάδας στην Super League. Δείτε για πότε έχει "κλειστεί" το πρώτο ραντεβού. 

 

Την Δευτέρα (27/6) στις 19:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" προγραμματίστηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017. Η "πρώτη" του Αστέρα θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.  

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι και τις 18 Ιουλίου, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. 

 

"Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Το ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα (27/06) στις 19:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!

 

Η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2016-2017 θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, καθώς επίσης και για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

 

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, το πρωί της Δευτέρας (27/06) θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ την Τρίτη (28/06) θα γίνουν καρδιολογικές εξετάσεις σε γκρουπ και το απόγευμα προπόνηση. Την Τετάρτη (29/06) είναι η σειρά για τα εργομετρικά τεστ καθώς και για την ισοκινητική αξιολόγηση (cybex).

 

Η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Πέμπτη (30/06) και θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις.

 

Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο (09/07), θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις, θα ακολουθήσει το ρεπό της Κυριακής και από τη Δευτέρα (11/07) οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις.

 

Η Κυριακή (17/07) θα είναι μέρα ξεκούρασης, ενώ τη Δευτέρα (18/07) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.