Αθλητικα

Επι-ΔΡΟΜΕΙΣ στην Α2! (PHOTOS)

Οι Δρομείς Τρίπολης πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α2 καθώς κέρδισαν στα μπαράζ και το Αρκάδι Ρεθύμνου με 30-26! Δύο στις δύο νίκες και η ιστορική στιγμή είναι γεγονός!  

 

 Mετά την νίκη του Δαναού Άργους με 45-41 επί του Βούρειου Χίου, οι Δρομείς Τρίπολης με τη νίκη τους με 30-26 επί του Αρκάδι Ρεθύμνου, εξασφάλισαν απευθείας την άνοδο τους στην Α2 ανεξάρτητα από την αυριανή αναμέτρηση με τον Βούρειο Χίου!

 

Είναι ευτυχές το γεγονός ότι το αρκαδικό γυναικείο μπάσκετ θα έχει ξανά εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών μετά την διπλή παρουσία της Άμιλλας Τρίπολης τις σεζόν 2012-2014 !

 

Πρώτη σκόρερ για τους Δρομείς Τρίπολης ήταν η Μπαρουξή με 14 πόντους, ενώ Νασιοπούλου (6π-με δύο εύστοχα τρίποντα), Τζιανή (6π), Κωτσιοπούλου (3π-1 τρίποντο) και Στασινού (2π) βοήθησαν ώστε να έρθει η νίκη-τίτλος!

 

Για το Αρκάδι Ρεθύμνου, η Μούκα (9π-1 τρίποντο) και Κουλούρη (8π) σήκωσαν το επιθετικό βάρος της κρητικής ομάδας στις πλάτες τους!

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Νίκου Πολυζωγόπουλου είχε σταθερό προβάδισμα από την έναρξη της αναμέτρησης, αφού προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 4 πόντους (11-7).

 

Ίδιο σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο, αφού οι "κιτρινομπλε" έπαιζαν πολύ καλή άμυνα με αποτέλεσμα να αποκτήσουν προβάδισμα 5 πόντων (16-21).

 

Η πολύ καλή άμυνα συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με τα κορίτσια του Νίκου Πολυζωγόπουλου να αφήνουν άποντες για μια ολόκληρη περίοδο την ομάδα του Ρεθύμνου! (16-24).

 

Στην τέταρτη περίοδο, η κρητική ομάδα προσπάθησε με αντεπίθεση διαρκείας να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ωστόσο το 26-30 ήταν το οριστικό αποτέλεσμα!

 

Δεκάλεπτα: 7-11, 16-21, 16-24, 26-30. 

 

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.