Αθλητικα

Ενας ΑΣΤΕΡΑΣ στα Κιτρινομπλέ!

Ο Νίκος Καλτσάς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΣΤΕΡΑ με τον οποίο θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια! Ενας από τους καλύτερους Ελληνες μεσοεπιθετικούς με το αστέρι στο στήθος!

 

Με αγορά από τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καλτσά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έντυσε στα κιτρινομπλέ έναν από τους ικανότερους Έλληνες μεσοεπιθετικούς, ο οποίος αποτελούσε στόχο πολλών ομάδων. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Για τη φανέλα του επέλεξε το νούμερο 23.

 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Οι υψηλοί στόχοι που βάζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα. Γι' αυτό την επέλεξα. Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ με προσέγγισαν από νωρίς και είχαμε μια καλή επικοινωνία. Γνωρίζω τον κύριο Χάβο γιατί έχω δουλέψει μαζί του, οπότε ήταν εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα".

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2015 → Βέροια 170 (33) 

2015-2016 → Παναθηναϊκός 19 (5)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.