Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Από τις ακαδημίες στην... πρώτη ομάδα!

Ο Αστέρας κάνει πράξη αυτό για το οποίο δουλεύει τόσα χρόνια. Να δώσει αξία στις ακαδημίες του, να προωθήσει παιδιά από αυτές και να κερδίσει σε αγωνιστική προσφορά και σε πολλά ακόμη επίπεδα.

 

Διότι, ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό για μια ομάδα, απαραίτητο θα έλεγε κανείς στην εποχή μας, να μπορεί να έχει στους "μεγάλους" παιδιά τα οποία έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά αλλά και ηλικιακά στα τμήματα υποδομής της. 

 

Από την Τρίτη (5/7), λοιπόν, τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: 

 

 

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες μας, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Οι Γιώργος Μακροστέργιος, Χάρης Νάτσης, Γεράσιμος Παπαγγελής και Γιάννης Τσιώλης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. 

 

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών, εκπροσωπούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, ενώ αποτελούν το πιο δυνατό παράδειγμα του επενδυτικού πλάνου που εδώ και χρόνια αναπτύσσει η ΠΑΕ στο κομμάτι των ακαδημιών. 

 

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται καλή δύναμη, σκληρή δουλειά και καλή αρχή στα νέα μέλη της πρώτης ομάδας". 

 

Δείτε αναλυτικά στοιχεία και φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών στο arcadiasports.gr πατώντας ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.