Αθλητικα

ΕΡΧΕΤΑΙ: Το 2ο Skiritida Run!

Η οργάνωση, η συμμετοχή, οι εντυπώσεις και τα συναισθήματα που άφησε το 1ο Skiritida Run έδωσαν το σύνθημα για τη διοργάνωση του επόμενου αθλητικού-πολιτιστικού φεστιβάλ.

 

Από τώρα ανακοινώθηκε το 2ο Skiritida Run. Δείτε για πότε και αρχίστε να προετοιμάζεστε:

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή:


ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2ο Skiritida Run!


H Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run, ένα μήνα μετά την συγκλονιστική πρώτη διοργάνωση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες -σε όλα τα επίπεδα- για το 2ο μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας!


Το 2ο Skiritida Run θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2017 και θα περιλαμβάνει Αγώνα 5.000 μ., Αγώνα 10.000 μ., Αγώνα 1.000 μ. για παιδιά, ενώ για πρώτη φορά στο πρόγραμμα εντάσσεται και Ημιμαραθώνιος (Βλαχοκερασιά-Κολλίνες)!


Με παρακαταθήκη τον ενθουσιασμό, τα τρομερά συναισθήματα και την εμπειρία από το 1ο Skiritida Run, η διοργάνωση που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2017 έρχεται για να συνεχίσει τον μύθο που έχτισε η πρώτη!

 
Μετά την πετυχημένη διοργάνωση με τους περισσότερους από 1.000 δρομείς, κάθε ηλικίας και επιπέδου, η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run και τα στελέχη της συνεχίζουν την προσπάθεια και τη στελέχωση, με στόχο οι Κολλίνες, η Τρίπολη, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος να αποτελέσουν μέσω του Skiritida Run σημείο αναφοράς για το δρομικό κίνημα, εντός και εκτός συνόρων.

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Η Οργανωτική Επιτροπή

Skiritida Run

www.skiritidarun.gr

 

Θυμηθείτε το video από το 1ο Skiritida Run:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.