Αθλητικα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Αστέρας, Πόρτο και Κασίγιας! (PHOTOS)

Αστέρας και Πόρτο πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στην ίδια περιοχή της Ολλανδίας και η συνάντηση των δύο ομάδων έφερε χαμόγελα, αναμνηστικές φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με την ομορφιά της περιοχής και των εξαιρετικών συνθηκών! 

 

 

Ο Αστέρας διάλεξε και τη φετινή σεζόν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τη λύση του εξωτερικού μιας και επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν κάτω από άκρως επαγγελματικές συνθήκες και σε προπονητικά κέντρα όπου βρίσκονται ψηλά στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

 

Η Ολλανδία αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων συλλόγων και ο Αστέρας με τα τεράστια βήματα των τελευταίων χρόνων έχει καταφέρει να μπει ανάμεσά τους και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμος! 

 

Η φετινή περίοδος προετοιμασίας γίνεται παράλληλα με αυτήν της Πόρτο (και όχι μόνο) με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρίσκουν χρόνο για να τα πουν αλλά και να φωτογραφηθούν!

 

Όπως θα δείτε και παρακάτω ο Ιγκλέσιας είχε το τετ α τετ με τον Κασίγιας ενώ και οι εκπρόσωποι των ομάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους δια… μικροφώνου!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.