Αθλητικα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο STAR STORE!

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα είμαστε όλοι στο Star Store από νωρίς το απόγευμα στην παρουσίαση των μεταγραφών και των νέεων εμφανίσεων του ΑΣΤΕΡΑ!

 

Αναλυτικά η ενημέρωση των κιτρινομπλέ: 

 

Οι μεταγραφές του ΑΣΤΕΡΑ, οι νέες εμφανίσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους φίλους της ομάδας μας στην κιτρινομπλέ μπουτίκ στο κέντρο της Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 67).

 

Από τις 18:30 το απόγευμα η γιορτή θα αρχίσει να δίνει παλμό στην πόλη, ενώ το κοινό θα απολαμβάνει τα ποδοσφαιρικά μαγικά κόλπα του Football Freestyler Αλέξανδρου Πιτσαλίδη, ενώ εντός καταστήματος θα γίνονται διαγωνισμοί σε κουίζ, με τους νικητές να κερδίζουν αστεριανά δώρα!

 

Η κορύφωση της βραδιάς θα έρθει στις 20:00, όπου με φαντασμαγορικό τρόπο θα αποκαλυφθούν όλες οι νέες εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2016-2017, ενώ στο σημείο θα βρίσκονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας και θα υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας!

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.