Αθλητικα

Αποκαλυπτήρια στο σπίτι του!

Σαν το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", τίποτα! Ο Αστέρας είναι έτοιμος για το πρώτο φιλικό στην έδρα του κόντρα στον Πανιώνιο (07/08) και ο κόσμος για την πρώτη πρόβα μεγάλων στιγμών που θα ζήσει και φέτος στην Τρίπολη!

Μετά από τρεις νικηφόρες φιλικές αναμετρήσεις στην Ολλανδία και 17 ημέρες διαμονής στο εξωτερικό, ο Αστέρας δίνει το πρώτο ματς μέσα στο σπίτι του κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή στις 19.00.

 

Η Σιλβόλντε είδε τον Αστέρα να την κερδίζει 9-2, η Καμπούρ με 3-1 και η Γκεντσεμπιρλιγκί με το ίδιο σκορ στα πρώτα θετικά δείγματα των Αρκάδων που χτίζουν την ομάδα της ιστορικής σεζόν 2016-2017.

 

Η 10η παρουσία του Αστέρα στη Super League πλησιάζει στο ντεμπούτο της με τους Κιτρινομπλέ να ενισχύονται και να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο παιχνιδιού τους.  

 

Ζήστε από κοντά την φετινή προσπάθεια του Αστέρα και δηλώστε με την παρουσία σας πως θα βρίσκεστε και φέτος στο πλευρό των Αρκάδων!

 

Η αρχή γίνεται με τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο την Κυριακή (07/08) στις 19.00!

Να είστε όλοι εκεί!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ομάδα μας επέστρεψε από την Ολλανδία και προετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό μπροστά στους φιλάθλους μας. 

Την Κυριακή 7 Αυγούστου ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους".

 

arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.