Αθλητικα

ΡΙΟ: Οι ελληνικές συμμετοχές της τέταρτης ημέρας

Tο πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.



Πολλές και σπουδαίες ελληνικές συμμετοχές θα έχουμε στην τέταρτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου στόχος είναι να υπάρξουν επιτυχίες ανάλογες με αυτή της Άννας Κορακάκη, που έφερε το πρώτο μετάλλιο στην χώρα μας και μπαίνει ξανά στη μάχη σε διαφορετικό αγώνισμα.


Στην κωπηλασία, την σκοποβολή, την τοξοβολία, το τζούντο, την ιστιοπλοΐα και την κολύμβηση θα έχει η Ελλάδα αγωνιστική παρουσία την 4η ημέρα (9/8) του Ολυμπιακού προγράμματος.


Στην κωπηλασία, δύο ελληνικά πληρώματα (διπλό σκιφ γυναικών, τετράκωπος άνευ ελ. βαρών) αγωνίζονται στα ημιτελικά, ενώ η "χάλκινη" Ολυμπιονίκης του Ρίο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, συμμετέχει και στα προκριματικά στο πιστόλι 25μ.


Στην τοξοβολία, η Ψάρρα αγωνίζεται στη φάση των 64, ενώ ο Ρομάν Μουστόπουλος θα συμμετέχει στα -81 κιλά του τζούντο. Δράση έχουμε και στην ιστιοπλοία σε Finn και RSX, ενώ στα προκριματικά της κολύμβησης συμμετέχουν οι Γκολομέεβ, Κουλούρης και Σαμιλίδης.


Το πρόγραμμα των Ελλήνων την 4η ημέρα:


ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

16:20 Ημιτελικά - Διπλό σκιφ γυναικών (Νικολαΐδου/Ασουμανάκη)
16:50 Ημιτελικά - Τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο ελαφρών βαρών ανδρών (Ντούσκος/Γιάνναρος/Πέτρου/Μαγδανής)


ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

15:00 Κορακάκη Αννα, 25m Πιστόλι, προκριματικά

 
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

15:39 Ψάρρα Ευαγγελία με Καουανάκα (Ιαπωνία) φάση των 64

 
ΤΖΟΥΝΤΟ

16:54 Μουστόπουλος Ρομάν, -81 Kg πρώτος γύρος με Τούρσιος (Ελ Σαλβαδόρ)


ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

19:05 Μιτάκης (Finn - 1η & 2η ιστιοδρομία), Κοκκαλάνης (RSX - 4η, 5η & 6η ιστιοδρομία), Σκαρλάτου (RSX - 4η, 5η & 6η ιστιοδρομία)


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

13:14 Γκολομέεβ Κριστιάν, 100μ ελεύθερο, προκριματικά
13:55 Κουλούρης Δημήτρης, 200μ πρόσθιο, προκριματικά
14:00 Σαμιλίδης Παναγιώτης, 200μ πρόσθιο προκριματικά

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.