Αθλητικα

Ψάχνονται στην Α' και Β' Αρκαδίας

Πλησιάζουμε στην καρδιά του Αυγούστου και στην ΕΠΣ Αρκαδίας έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τα πρωταθλήματα της ερχόμενης σεζόν. Δυσκολίες από ομάδες να κατέβουν, ενώ θέμα υπάρχει και με τα γήπεδα. 

 

Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο όπου δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσες ομάδες θα κατέβουν σε Super League, Β' και Γ' Εθνική, αλλά και πότε θα γίνει η έναρξη των πρωταθλημάτων, δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από το "άγνωστο" και ο τοπικός αθλητισμός. 

Σιγουριά για το πόσες ομάδες θα βρίσκονται σε κάθε κατηγορία δεν υπάρχει, μιας και ακούγονται έντονα οικονομικά προβλήματα σε συλλόγους με ιστορία στην Αρκαδία, αν και υπάρχει η αισιοδοξία πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα έχουν καταφέρει να συλλέξουν το ποσό που χρειάζεται για μία αξιοπρεπή συμμετοχή. 

Από εκεί και πέρα η ΕΠΣ Αρκαδίας περιμένει και τα επίσημα χαρτιά για τις έδρες των ομάδων και τις άδειες των Δήμων έτσι ώστε να φτάσει στο σχεδιασμό ενός αγωνιστικού προγράμματος για να μην πέσουν αγώνες σε ίδιους αγωνιστικούς χώρους κ.τ.λ.

Πάντως, υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν βρει τον δρόμο τους και προετοιμάζονται με πρωταγωνιστικούς στόχους, προχωρούν σε μεταγραφές και δουλεύουν καθημερινά τον προγραμματισμό τους όπως είναι ο πρωταθλητής Πανθυρεατικός, το Λεωνίδιο, ο Ορχομενός, η Τεγέα και άλλοι. 

 

arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.