Αθλητικα

"Επίθεση" ενίσχυσης ο Παναρκαδικός!

Ο Παναρκαδικός συνεχίζει να κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Διαβάστε ποιον παίκτη ανακοίνωσε το "τριφύλλι"!

 

Ακόμη μία μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός! Ο λόγος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Αμπντελ Ραχήμ! 

 

Ο Παναρκαδικός αποτελεί τον 10ο σταθμό της καριέρας του καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ (U-20),Ολυμπιακό Λαυρίου, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πανσερραϊκό, Σπάρτη και Καλαμάτα.

 

Αναλυτικά:

 

"Η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει τη μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αμπντελ Ραχήμ.

Ο Αλέξανδρος Αμπντελ Ραχήμ είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσια εμπειρία και παραστάσεις από ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την U-20 της ΑΕΚ και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά σε Ολυμπιακό Λαυρίου, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πανσερραϊκό, Σπάρτη και Καλαμάτα."

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.