Αθλητικα

"Τιμή η Εθνική, τώρα μόνο δουλειά"

Ο νεαρός Γιώργος Μπαλής αγωνίστηκε με την Εθνική Παίδων στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ πήρε και μεταγραφή στον Ολυμπιακό σε ένα μαγευτικό καλοκαίρι που κυλά για τον 16χρονο Αρκά καλαθοσφαιριστή. Διαβάστε την συνέντευξή του στον Αρκαδία 93.8. 

Με δηλώσεις που δείχνουν πως πρόκειται για ένα ώριμο παιδί που γνωρίζει που πατάει και που βρίσκεται και πως καταλαβαίνει από πρώτο χέρι πόσο πολύ πρέπει να δουλέψει για να τα καταφέρει, ο Γιώργος Μπαλής, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και τους στόχους του.

 

Το αρκαδικό ταλέντο, όχι απλά υπάρχει, αλλά αναδεικνύεται και βελτιώνεται. Ο Γιώργος μας το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο! 

 

Οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

 

Πώς ήταν η εμπειρία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τι κρατάς από την παρουσία σου;

"Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μακάρι να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα. Κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, πιστεύω πως θα ήθελε να τη ζήσει, ήταν καταπληκτική στιγμή. Γνωρίσαμε τους καλύτερους παίκτες από όλη την Ευρώπη, δεχτήκαμε ερεθίσματα για το που πρέπει να δουλέψουμε και πόσο πρέπει να δουλέψουμε και ήταν ένα καλό μάθημα, ένα καλό παράδειγμα για όλους εμάς, ώστε να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και να μείνουμε προσγειωμένοι. Πάντα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από εμάς και αυτό το ζήσαμε". 

 

Περίμενες την κλήση σου; 

"Πάντα το σκεφτόμουν, ήταν μέσα στους στόχους μου. Ηταν μεγάλη τιμή να παίξω στην Εθνική και να αγωνιστώ με το εθνόσημο". 

Λίγες ημέρες νωρίτερα από το Ευρωπαϊκό ήρθε και η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό…

"Χάρηκα πολύ που ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο πίστεψε σε μένα. Από την πλευρά μου πρέπει να δείξω πως αξίζω να παίξω σε αυτήν την ομάδα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι".

 

 

Ποιες είναι οι σκέψεις σου και οι επόμενοι στόχοι σου;

"Θέλω να δουλέψω σε πολλούς τομείς γιατί κατάλαβα σε ποια πράγματα υστερώ και θα παλέψω για να τα βελτιώσω. Μακάρι και με τη νέα μου ομάδα να έχουμε επιτυχίες. Φυσικά και θέλω να παίξω μπάσκετ, θέλω να τα καταφέρω!"

 

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις; 

 

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Δρομέων Τρίπολης και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο και να πάρω μέρος στο πανευρωπαϊκό με την Εθνική. Επίσης τους κοντινούς μου ανθρώπους και την οικογένειά μου για την στήριξή της".

Για την πλήρη αθλητική ενημέρωση σας, επισκεφθείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.